Wat we doen

Home  >>  Wat we doen

Ons team verzorgt verschillende trainingen en workshop verspreid over heel Nederland. Deze trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van studenten en scholieren. Hieronder vind je meer over onze actuele trainingen.

Decentrale selectie

Jaarlijks hebben duizenden middelbare scholieren en studenten te maken met een (de)centrale selectieprocedure. Dit zoals bij geneeskunde, tandheelkunde of fysiotherapie. ProfAct biedt verspreid door het land trainingen op maat om je optimaal voor te bereiden op de decentrale selectieprocedure.

Presenteren & Profileren

Bij vrijwel elke opleiding of baan moet je wel eens iets presenteren. Maar hoe zorg je dat jouw presentatie staat als een huis? Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag met presentatievaardigheden en leer je de geheimen van Steve Jobs en Martin Luther King.

Workshops en trainingen op Hogescholen en Universiteiten

Sinds één jaar verzorgen we ook trainingen binnen het Honoursprogramma van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Verder gaan we dit en komend schooljaar experimenteren met individuele ondersteuning bij het opstellen van een sterk CV en een motivatiebrief. Dit om je optimaal voor te bereiden op een droomstage of de start van je carrière! MEER INFO VOLGT SNEL! Toch al interesse, stuur dan een mailtje naar info@profact.org.